hot, hot, hot
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Jeffrey en Esther
13 Februari 2017 | Italië, Rome
Vervolgens gingen we op jacht naar een pinautomaat en een ontbijtje. Na het ontbijt kochten we een souvenirtje voor Roxy en liepen we via een paar steile heuvels naar een heel gaaf uitzichtpunt. Onderweg kon het vest uit, we liepen in een t-shirt. Het weer was echt fantastisch. Bij het uitzichtpunt was het tijd voor wat foto's en een ijsje.
Daarna wandelden we richting een restaurantje wat wij op internet gevonden hadden. Helaas bleek dit dicht en moesten we wat langer zoeken om iets te vinden waar we trek in hadden. Omdat er geen eetgelegenheden in de zon waren aten we een snelle pizza om daarna te genieten van een verse jus (echt een hele grote en super lekkere) en een wit wijntje in het zonnetje. We besloten bijtijds terug te gaan, we waren allebei doodop en verlangden naar een warm bad. Heerlijk even ontspannen, niets doen en loom worden. Dat werden we extra dankzij de kachel die was aangezet op 26.5 graad. Echt heeeel warm. Italianen zijn soms rare wezens. We aten aan de overkant van de straat, op aanraden van Christin en de pasta was werkelijk waar erg lekker. Daarna was het bedtijd. We waren moe. Ik sliep dan ook binnen enkele luttele seconden.