My love, oh honey
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Jeffrey en Esther
03 Maart 2018 | Verenigde Staten, New York
Na het ontbijt liepen we terug naar Skagen. Mijn horloge wilde niet meer met mijn mobiel contacten en dus gingen we om hulp vragen. Met een nieuw horloge, extra bandje en 70 dollar cashback liepen we daar een uur later weer naar buiten. Ze zullen zeker niks aan ons willen verdienen haha! Vervolgens liepen we naar Victoria's secrets. Een fijne grote winkel, helaas werden we een beetje gek van het personeel. Allemaal op ons afstormen, vertellen wie ze zijn, hun halve persoonlijke levensverhaal op tafel gooien en 10x herhalen dat ze alles voor je willen doen. Dacht je dat ze in de winkel erg waren, in de paskamers was het nog veel erger. Jeffrey mocht écht niet komen kijken, de kachel stond op graadje sauna en je steeds aanspreken met "my love" en "honey" veroorzaakte bij ons beiden rechtopstaande nekharen. We zijn er snel weggegaan.
Tijd voor een drankje, cola light voor Esther en een enorme dikke vette milkshake voor Jeffrey. Niet normaal hoe groot die dingen zijn. Een normaal iemand zou het niet weg krijgen. Cola light werd gelukkig gratis bijgevuld dus zo had Jeffrey de tijd om zijn drankje te nuttigen.
We bleken wederom pech te hebben met de loterijen, niet één keer raak deze vakantie. We besloten wat rond te gaan lopen. Kochten 2 mokken voor Irene, aten hotdogs en kochten knopen voor Jeffrey zijn jas. Vervolgens was het tijd voor een bagel met creamcheese en daarna een drankje op een rooftop. Inmiddels was het al na vijven, even snel terug naar het hotel. Voetjes wat rust en kijken wat we gaan doen.
We namen de metro naar een andere Victoria's Secret en liepen daarna naar t café waar Jeffrey in de middag een milkshake op had. Dit keer voor de avondmaaltijd. Tijd voor een hamburger, die hadden we nog niet op. Na het eten waren we moe en liepen we terug naar het hotel. Morgen alweer de laatste dag. De tijd vliegt!
Liefs Jeffrey en Esther