Pizza en limoncello avond
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Jeffrey en Esther
03 Augustus 2019 | Italië, Ponsacco
De laatste dag aan de adriatische kust brengen we weer door zoals de andere dagen. Liggend aan zee. De zee is nog erg wild, er hangt zelfs een rode vlag en er staat een flinke wind. Hierdoor is het in de schaduw vrij fris, maar is het in de zon goed oppassen niet te verbranden. Ik begin aan een nieuw boek en rond lunchtijd zoeken we een plekje om te eten. We eten een hamburger, die voor de prijs en voor een stranttent verrassend goed is. Daarna blijven we nog tot 15.00 uur aan zee. We lopen soms wat met onze voetjes in het water en ik probeer een boek in een dag uit te lezen.
Om 15.00 uur verlaten we het strand, trekken onze kleding aan en laden onze spullen in de auto. Daarna rijden we naar Ponsacco waar we vooral voor restaurant Il Cantuccio naar toe gaan. De beste pizza's eet je hier. De pizza's zijn daarnaast zeer betaalbaar en de kipkluifjes vooraf zijn erg lekker. Bij het afrekenen komt er een flesje limoncello van het huis mee. Jeff is hier dol op, dus de fles gaat leeg. Zo mag ook ik mijn eerste meters achter het stuur maken deze vakantie.
Terug in het huisje gaan we meteen slapen. Morgen gaan we weer verkassen. Dan blijven we iets langer.