Animal Kingdom
Blijf op de hoogte en volg Jeffrey en Esther
27 April 2024 | Verenigde Staten, Lake Buena Vista
25.000 is het aantal stappen dat we vandaag gezet hebben. Als je je afvraagt hoe wij ons nu voelen? Oud, gesloopt en met kloppende voetjes.
Vanmorgen ging om 6.10 uur de wekker. Om 6.55 hadden we onze koffers afgegeven bij de receptie en om iets na 7 uur parkeerden we onze auto op het parkeerterrein van Animal Kingdom. Om 7.20 mochten we het park al in en als eerste liepen we naar de Safari. Het voordeel van overnachten in een Disney hotel is dat je een half uur eerder het park in mag dan alle andere gasten. Hierdoor is het nog lekker rustig.
Om 08.00 uur opende de Safari en trokken we met onze gids door de jungle van Animal Kingdom. We zagen olifanten, leeuwen, tijgers, zebra's en nog heel veel meer dieren. Terwijl we in de rij stonden maakten we via het dassysteem een reservering voor de volgende attractie. We gingen naar Flight of Passenger. Wat een super gave attractie was dat. Nog nooit zo’n leuke 4d-attractie gedaan. Daarna maakten we de eerste foto's bij een fotograaf om vervolgens naar het ontbijt te gaan. Hier kwamen Daisy, Donald, Goofy en Mickey langs. Super leuk! Het viel veel mensen op dat we een een Happily Ever After button droegen en daar kregen we veel reacties op.
Na het ontbijt zijn we eerst nog op de foto gegaan bij de "Mount Everest", om daarna daar op expeditie te gaan. Dit was een echte trillachtbaan. Vervolgens werden we echt kleddernat in de volgende attractie en deden we het ook wat rustiger aan bij Navi River. Ook hebben we vandaag wat attracties herhaald die we super leuk vonden en kwamen we tot de ontdekking dat de attractie Dinosaur een stuk leuker was dan we vooraf hadden gedacht.
Nadat we de 2e keer in Kali River Rapids echt zeiknat waren geworden hebben we even op zitten drogen met een drankje en een banaan in het zonnetje.
Tegen 17.00 uur waren we best wel moe en zijn we naar de auto gelopen om naar ons nieuwe hotel te rijden.
Hier kregen we kamer 2141 toegewezen. De koffers die we van het ene hotel naar het andere hotel hadden laten brengen werden gebracht en Jeff haalde de andere spullen uit de auto. Ondertussen pakte ik de koffers uit. Onze nieuwe hangnetten zijn echt ideaal. Ze zorgen ervoor dat de losse prullen een vaste plek hebben en zo blijft de kamer een stuk netter. Na het uitpakken zijn we eten gaan halen. Vanavond was het pizza voor ons.
We waren echt te moe om nog iets anders te doen, het Port Orleans Resort - French Quarter bekijken we later deze week nog wel een keer. De rest van de avond hebben we op bed liggen niksen en de spullen voor morgen klaar gemaakt.
01 Mei 2024 - 10:02
Elly Derksen:
Dit was wel een volle dag
01 Mei 2024 - 10:48
Hellen:
Super leuk en best een beetje veel [e-1f600]
01 Mei 2024 - 20:44
Joke Van Doorn:
Zooo, 25000 stappen, dat is heel veel, maar toch leuk om gewoon als je er bent, alles er uit te halen op zo een dag, en zo te lezen is dat wel gelukt.