We hebben de zon in de zee zien zakken
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Jeffrey en Esther
28 April 2019 | Thailand, Trat
Om 12 uur namen we afscheid van elkaar, zij gingen verder het eiland verkennen, wij blijven hier nog tot en met donderdag. Bij de lunch bleek dat Bart voor ons nog 2 shakes had geregeld, hoe tof. Vandaag genoot ook Jeff van een Club sandwich, hij moest deze toch eens gaan proberen en was het helemaal met mij (en de rest) eens, die was heerlijk. We zwommen nog wat in de zee en besloten toen om vandaag eens ergens anders te gaan kijken.
Tijd voor een douche dus. Aangekomen bij het huisje heeft Mika zijn mooiste schelp achtergelaten voor ons. Zo lief!!! Na het douchen een deeltaxi naar Lonely Beach. Deeltaxi is eigenlijk een soort bus die je oppikt bij je hotel en afzet waar je heen wilt. Echter is er de kans dat je onderweg nog anderen moet ophalen/afzetten. Prima systeem. Bij Lonely Beach zoeken we eerst een kantoortje om voor 2 mei een taxi te regelen. Helaas moeilijk gedoe, komt dus later wel. Daarna zoeken we het strand op. Vooral veel stenen maar wel een erg leuk restaurantje.
We besluiten er een drankje te doen, dan zien we dat we hier bij Nature Rocks prachtig uitzicht hebben op de zonsondergang. We maken vele foto's, spammen onze ouders ermee en genieten van de beste springrolls tot nu toe en een pannacotta met passievrucht. Top man!
Dan nog een cocktail voor Jeff en een fruitshakevoor mij. Ach nu we hier toch zijn, nog een portie springrolls, een mozzarellllla salade en een White snapper (visje). Dit is echt vakantie. Op het eind komen 2 mannetjes nog een (slecht) vuurshowtje geven en dan is het wat ons betreft tijd om te gaan.
We zoeken een taxi, keren terug naar het resort en schrijven daar de blog. Kunnen we daarna nog even relaxen.
Tot morgen!
28 April 2019 - 13:09